ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Στην Ελλάδα το νέο Mazda CX-5 με νέες τιμές και εκδόσεις

Το ανανεωμένο Mazda CX-5 με αναβαθμισμένους κινητήρες και νέες εκδόσεις στην γκάμα του, ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα το νέο Mazda CX-5 με νέες τιμές και εκδόσεις

Το Mazda CX-5 είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας, καθώς αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 26% των ετήσιων ευρωπαϊκών πωλήσεων της.

Επιπλέον, με 365.135 πωλήσεις το 2022, ήταν το πιο δημοφιλές μοντέλο παγκοσμίως για τον κατασκευαστή.

Έχοντας από το 2017 περάσει στη δεύτερη γενιά του, το CX-5 αναβαθμίστηκε για ακόμη μια φορά και πλέον είναι διαθέσιμο για παραγγελία και στη χώρα μας.

Στο εσωτερικό η ποιότητα της καμπίνας έχει βελτιωθεί, ενώ τεχνολογικά, το CX-5 έχει αναβαθμιστεί υποστηρίζοντας συνδεσιμότητα με Android Auto και Apple CarPlay, καθώς και τις πιο πρόσφατες λειτουργίες MyMazda App Connected Services.

Επιπλέον, στον προαιρετικό εξοπλισμό έχει προστεθεί μια κάμερα 360°. Ο οδηγός μπορεί πλέον να επιλέξει το προφίλ οδήγησης της αρεσκείας του μέσω του συστήματος Mi-Drive. Την ίδια στιγμή, το σύστημα διεύθυνσης και η ανάρτηση έχουν βελτιωθεί με το CX-5 να υιοθετεί το σύστημα G-Vectoring Control Plus.

Κάτω από το καπό του, το νέο Mazda CX-5 φιλοξενεί δύο ατμοσφαιρικούς κινητήρες. Έναν 2.0 lt απόδοσης 165 PS και έναν ισχυρότερο 2.5 lt με ισχύ 192 PS, που ενσωματώνουν το ήπια υβριδικό σύστημα MHybrid τεχνολογίας 24V. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τετρακίνητες και δικίνητες εκδόσεις αλλά και ανάμεσα σε ένα 6άρι χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.