To Ford Ranger είναι πραγματικά παντός εδάφους

Η δεύτερη γενιά του Ford Ranger Raptor ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη που είχε θέσει η πρώτη, αρπάζοντας δικαιωματικά τον τίτλο του πιο συναρπαστικού pick-up της ευρωπαϊκής αγοράς

To Ford Ranger είναι πραγματικά παντός εδάφους

Το Ford Ranger Raptor είναι από εκείνα τα αυτοκίνητα που σου μένουν στο μυαλό ως μοναδικά. Τουλάχιστον για την από εδώ πλευρά του ατλαντικού, δεν υπάρχει αντίστοιχη έκδοση κάποιου pick-up και σίγουρα καμία που να αποτελεί μια αυτόνομη σπορ έκδοση μέσα στην γκάμα του μοντέλου.

Γιατί μπορεί το Raptor να ανήκει στην οικογένεια του 4ης γενιάς Ford Ranger, όμως είναι ένα εντελώς διαφορετικό σε χαρακτήρα αυτοκίνητο που θα μπορούσε έως και να αυτονομηθεί μέσα στην γκάμα της εταιρείας.

Όπως και να έχει μιλάμε για τη δεύτερη γενιά του σκληροτράχηλου Raptor, το οποίο δέχθηκε πάλι την φροντίδα του τμήματος Ford Performance, για να γίνει ακόμα καλύτερο. Και έγινε; Προφανώς!

Η δεύτερη γενιά αποτελεί τη φυσική εξέλιξη της προηγούμενης, η οποία ξεπέρασε κάθε εμπορική προσδοκία τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Ετοιμάζεται δε να ξεκινήσει την καριέρα του και στην Αμερική, ως το μικρό αδελφάκι του F-150 Raptor.

Το Ford Ranger Raptor κατάφερε να θέσει τους δικούς του κανόνες και να δημιουργήσει μια αγορά που ξεφεύγει τελείως από αυτή του εργαλείου δουλειάς που ισχύει σχεδόν για κάθε pick-up.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.