ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αλαλούμ από την Περιφέρεια Αττικής για τις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης λόγω καύσωνα

Έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν θα διεξαχθούν... και το πήρε πίσω μέσα σε δύο ώρες

Αλαλούμ από την Περιφέρεια Αττικής για τις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης λόγω καύσωνα

Αλαλούμ με ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής προκλήθηκε σήμερα, Τετάρτη (26/7) όσον αφορά στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης, με αποτέλεσμα αρκετοί υποψήφιοι οδηγοί να μην γνωρίζουν αν θα πραγματοποιούνταν ή όχι.

Αναλυτικότερα, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10:00 το πρωί, όταν η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωνε τους υποψήφιους οδηγούς ότι οι προγραμματισμένες για σήμερα εξετάσεις αναβάλλονται λόγω του καύσωνα.

«Η αναβολή των δοκιμασιών «προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων» οδηγών οχημάτων (αυτοκινήτων Ι.Χ και δικύκλων) και οδηγών για όλες τις κατηγορίες, σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Αττικής, σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, λόγω αυξημένων θερμοκρασιών αποφασίστηκε από τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, καλώντας παράλληλα τους υποψήφιους οδηγούς να «επαναπρογραμματίσουν την εξέταση τους τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με τις δυνατότητες των υπηρεσιών».

Όπως είναι φυσικό, μία τέτοια ανακοίνωση αναπαράχθηκε ταχύτατα από τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ, καθώς αφορά σημαντικό αριθμό πολιτών.

«Τα γύρισε τούμπα» η Περιφέρεια Αττικής μέσα σε 2 ώρες

Ωστόσο, πριν προλάβουν να συμπληρωθούν δύο ώρες από την παραπάνω ανακοίνωση, η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ακόμα μία, στην οποία ανέφερε ότι η αναβολή των εξετάσεων για δίπλωμα οδήγησης αφορά μόνο τους υποψήφιους οδηγούς δίκυκλων, συνεπώς για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες θα διεξάγονταν κανονικά.

«Η αναβολή των δοκιμασιών «προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων» οδηγών δικύκλων οχημάτων, σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Αττικής, σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, λόγω αυξημένων θερμοκρασιών, αποφασίστηκε από τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής», ανέφερε μεταξύ άλλων η δεύτερη ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, αρκετοί ήταν οι οδηγοί που δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν για το γεγονός ότι η Περιφέρεια Αττικής «άλλαξε γνώμη» μέσα σε δύο ώρες, παρά το γεγονός ότι έχει προηγηθεί εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας, στην οποία αναφέρεται ότι «ειδικά για τους υπαλλήλους που η φύση των καθηκόντων τους απαιτεί την παροχή εργασίας σε εξωτερικούς χώρους, θα πρέπει να κάνουν χρήση των προβλεπόμενων μέσων ατομικής προστασίας, ενώ συστήνεται η αποφυγή εργασίας τις ώρες αιχμής του καύσωνα (12:00 – 17:00)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.