ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ανήλικος οδηγός πήρε μια BMW M3 και παραλίγο να σκοτώσει αστυνομικό (βίντεο)

Τρομακτικό ατύχημα στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όπου ένας 17χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο της BMW M3 που οδηγούσε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου.

Ανήλικος οδηγός πήρε μια BMW M3 και παραλίγο να σκοτώσει αστυνομικό (βίντεο)

Από θαύμα σώθηκε αστυνομικός, αλλά και οι οδηγοί άλλων οχημάτων, όταν ένας ανήλικος οδηγός μιας BMW M3 έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα αυτοκινητόδρομου και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο δίπλα στο οποίο ο αστυνομικός πραγματοποιούσε έναν τυπικό έλεγχο.

Ο αστυνομικός είχε σταματήσει δεξιά του δρόμου μια BMW 7 Series και πραγματοποιούσε έλεγχο όταν η Μ3 κυριολεκτικά απογειώθηκε από το αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στη σταματημένη 7άρα. Ο αστυνομικός κατάφερε την τελευταία μόλις στιγμή να απομακρυνθεί και να μην τραυματιστεί.

Το ατύχημα κατέγραψε η κάμερα του περιπολικού που ήταν πίσω από τη σταματημένη BMW.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός της 7άρας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Τραυματίας -αλλά πιο ελαφριά- είναι και ο 17χρονος οδηγός της Μ3 καθώς και οι δύο συνεπιβάτες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.