Απάτη εκατομμυρίων στην αγορά των ταξί: Πώς ένας επιτήδειος κατάφερε να εξαπατήσει εκατοντάδες επαγγελματίες

Ο άνδρας έχει εισπράξει περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ

Απάτη εκατομμυρίων στην αγορά των ταξί: Πώς ένας επιτήδειος κατάφερε να εξαπατήσει εκατοντάδες επαγγελματίες

Μία καλά στημένη απάτη, με επιτήδειο έμπορο επαγγελματικών οχημάτων και αδειών ταξί, που φέρεται να έχει εξαπατήσει εκατοντάδες ανυποψίαστους επαγγελματίες έρχεται «στο φως».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας έμπορος επαγγελματικών οχημάτων και αδειών ταξί έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να εξαπατήσει εκατοντάδες ανυποψίαστους επαγγελματίες εισπράττοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ, χωρίς ωστόσο να έχει μεταβιβάσει τις άδειες κυκλοφορίας που τους έχει πουλήσει.

Ο άνδρας φέρεται να είναι «παλιός γνώριμος» στις Διευθύνσεις Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής και κατά το πρόσφατο παρελθόν τον έχουν στείλει πολλές φορές στο Εισαγγελέα. Ο ίδιος, ωστόσο, καταφέρνει να «ξεγλιστρά» από το νόμο, και εξακολουθεί να εξαπατά ανυποψίαστους καταναλωτές με την υπόσχεση ότι θα τους δώσει κάποιο ταξί για να το δουλεύουν ή να το εκμεταλλεύονται.

Σημειώνεται ότι ήδη στην Εισαγγελία έχουν μαζευτεί πάνω από 110 μηνύσεις εναντίον του επιτήδειου εμπόρου μεταχειρισμένων ταξί.

Ο άνδρας φέρεται να «ψαρεύει» τα θύματά του μέσω αγγελιών που αναρτά σε ιστοσελίδες με αγγελίες πώλησης επαγγελματικών οχημάτων. Έχοντας στην κατοχή του περίπου 10 άδειες κυκλοφορίας ταξί έχει καταφέρει να πουλήσει την κάθε μία από αυτές τουλάχιστον 10 φορές σε διαφορετικούς επαγγελματίες εισπράττοντας συνολικά πάνω από 8 εκατ. ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.