ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Aυστρία: Πρόστιμο ως 10.000 ευρώ σε όποιον κάνει σούζες

Κοστίζουν ακριβά οι σούζες

Aυστρία: Πρόστιμο ως 10.000 ευρώ σε όποιον κάνει σούζες

Η Αυστρία παραδοσιακά έχει πολύ αυστηρό κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Μάλιστα, προειδοποιεί ότι η “ηθελημένη χρήση του μηχανοκίνητου οχήματος με τρόπο κατά τον οποίο δεν έχουν επαφή όλοι οι τροχοί του με το έδαφος ανά πάσα στιγμή, φέρει οικονομικές κυρώσεις στον αναβάτη μέχρι και κατάσχεση του δίκυκλου του.

Ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, που παραδοσιακά προσελκύει χιλιάδες μοτοσικλετιστές στις πανέμορφες Άλπεις και στους καταπράσινους αυστριακούς δρόμους, η Αυστριακή κυβέρνηση λαμβάνει πολύ σοβαρά μέτρα για την οδική ασφάλεια.

Τα πρόστιμα ξεκινούν από €300 και φτάνουν ως και €10,000, ενώ σε περίπτωση που η αστυνομία κρίνει πως ο παραβάτης ενδέχεται να επαναλάβει το “έγκλημά” του μπορούν να κατάσχουν το όχημα για τρεις μέρες.

Η Αυστρία είναι μια από τις πρωτοπόρες χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αυστηρό κώδικα οδικής κυκλοφορίας και το κυριότερο με κώδικα ο οποίος τηρείτε και από τις αστυνομικές αρχές αλλά και από τους μοτοσικλετιστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν αναμονή λοιπόν να δούμε πώς θα λειτουργήσει αυτό το μέτρο και τι θα αλλάξει από τη στιγμή που θα εφαρμοστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.