ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αυτά είναι μερικά από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα που έχει βγάλει σε δημοπρασία ο ΟΔΔΥ (φωτό)

Πρόκειται για οχήματα που φτάνουν στα χέρια του κράτους μετά από κατασχέσεις

Αυτά είναι μερικά από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα που έχει βγάλει σε δημοπρασία ο ΟΔΔΥ (φωτό)

Σπάνια μοντέλα, αυτοκίνητα μεγάλης αξίας, συλλεκτικές εκδόσεις. Οι δημοπρασίες του ΟΔΔΥ συνεχίζουν να ιντριγκάρουν ακόμη και σήμερα όσους αναζητούν μια πραγματική ευκαιρία.

Ο πρώην ΟΔΔΥ (Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού) και νυν ΔΔΔΥ (Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού), κάτω από «την ομπρέλα» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πραγματοποιεί συνεχώς δημοπρασίες αυτοκινήτων και πάσης φύσεως οχημάτων που φτάνουν στα χέρια του κράτους μετά από κατασχέσεις λόγω οφειλών ή άλλα κάθε λογής φορολογικά ή ποινικά αδικήματα.

Φυσικά, οι εκποιήσεις του ΟΔΔΥ δεν πραγματοποιούνται μόνο στα Άνω Λιόσια, όπου ήταν και παλιά και η έδρα του Οργανισμού, αλλά λαμβάνουν χώρα σε όλα τα κατά τόπους παραρτήματα και τελωνεία σε όλη τη χώρα, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Όπως φαίνεται και από το σχετικό φωτογραφικό υλικό από μοντέλα που έχουν δημοπρατηθεί κατά καιρούς, στις δημοπρασίες του ΟΔΔΥ συμμετέχουν σπάνια κομμάτια που δύσκολα αφήνουν κάποιον ασυγκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.