Αυτό είναι το απόλυτο ηλεκτρικό ποδήλατο σε τιμή-έκπληξη – Οι καινοτομίες που το κάνουν μοναδικό (βίντεο)

Μπορεί να φτάνει την ταχύτητα των 55 χλμ./ώρα

Αυτό είναι το απόλυτο ηλεκτρικό ποδήλατο σε τιμή-έκπληξη – Οι καινοτομίες που το κάνουν μοναδικό (βίντεο)

Κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με αναρτήσεις στους δύο άξονες, ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 1.000 watt και αυτονομία 80 χιλιομέτρωντο νέο ποδήλατο της Nireeka διαλύει τον ανταγωνισμό.

Τη φήμη ότι τα premium ηλεκτρικά ποδήλατα είναι απρόσιτα έρχεται να καταρρίψει η νέα πρόταση της Nireeka, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η υψηλή τεχνολογία μπορεί -και πρέπει- να είναι προσιτή.

Το νέο ποδήλατο της Nireeka διαθέτει ανθρακονημάτινο σκελετό, αναρτήσεις και στους δύο άξονες, σύστημα πέδησης με δισκόφρενα και ABS, καθώς και έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 1.000 Watt της Bafang.

Τις προδιαγραφές του ανθρακονημάτινου ποδηλάτου της Nireeka συμπληρώνει η μπαταρία των 840 Wh, την οποία υπογράφει η Samsung εξασφαλίζοντας αυτονομία 80 χιλιομέτρων και το σύστημα μετάδοσης της Shimano Alivio 9 speed.

To Nireeka Revenant φτάνει την ταχύτητα των 55 χλμ./ώρα στις περιοχές που δεν υφίσταται περιορισμός ταχύτητας στα υποβοηθούμενα συστήματα κίνησης των ποδηλάτων ή τα 50 χλμ./ώρα όπου η νομοθεσία επιβάλλει περιορισμούς.

Όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του νέου ποδηλάτου της Nireeka είναι η τιμή του, καθώς παρά τις υψηλές προδιαγραφές του μπορεί κανείς να το αποκτήσει δαπανώντας κάτι παραπάνω από 2.250 ευρώ, ενώ υπάρχει και έκδοση με κινητήρα απόδοσης 250 Watt με κόστος 2.000 ευρώ.

Τιμή που ίσως θεωρηθεί υπερβολική από εκείνους που δεν έχουν σαφή εικόνα της αγοράς των premium ηλεκτρικών ποδηλάτων, είναι ωστόσο σε κάθε περίπτωση ανταγωνιστική αν αναλογιστεί κανείς ότι αντίστοιχων προδιαγραφών προτάσεις σπάνε το φράγμα των 5.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Nireeka αποτελεί μια καναδική εταιρεία, οι πωλήσεις της οποίας πραγματοποιούνται μέσω του Διαδικτύου, συνεπώς στα παραπάνω κόστη θα πρέπει να συμπεριλάβει κανείς και εκείνο της μεταφοράς του ποδηλάτου στο σημείο που θα υποδείξει ο υποψήφιος πελάτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.