ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυτό είναι το πρόστιμο για όσους παρκάρουν μπροστά από κάδο απορριμμάτων

Το πρόστιμο έρχεται με κλήση από τον Δήμο

Αυτό είναι το πρόστιμο για όσους παρκάρουν μπροστά από κάδο απορριμμάτων

Όλοι μας γνωρίζουμε πως η εύρεση πάρκινγκ στην Αθήνα είναι «εφιαλτική», με αποτέλεσμα κάποιοι να σταθμεύουν το όχημά τους ακόμη και μπροστά σε κάδους απορριμμάτων.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, τα οχήματα όσων σταθμεύουν μπροστά σε κάδους απορριμμάτων και άλλα μέσα προσωρινής αποθήκευσης απορριμμάτων απομακρύνονται με γερανό σε συνεργασία με την Τροχαία ή τη Δημοτική Αστυνομία.

Παράλληλα, η εν λόγω παράβαση επισύρει αφαίρεση των πινακίδων του οχήματός, αλλά και πρόστιμο ύψους 50 ευρώ, το οποίο διπλασιάζεται σε περίπτωση υποτροπής.

Το πρόστιμο έρχεται με κλήση από τον Δήμο, καθώς μέσω της πινακίδας κυκλοφορίας του παράνομα παρκαρισμένου οχήματος, εντοπίζεται ο κάτοχος μέσω του Α.Φ.Μ. Σε άλλους δήμους, το πρόστιμο μπορεί να είναι μεγαλύτερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ορίζεται στον Κανονισμό, ακόμα πιο τσουχτερό είναι το πρόστιμο (300 ευρώ) για όσους δεν διστάζουν να μετακινούν τους κάδους προκειμένου να δημιουργήσουν χώρο για το όχημά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.