ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτοκίνητα: H νέα «μόδα» στις κλοπές των τιμονιών – Τι ζητούν οι διαρρήκτες;

Η αστυνομία δεν έχει βρει ακόμα τον τρόπο για να αντιμετωπίσει αυτού του είδους τα εγκλήματα

Αυτοκίνητα: H νέα «μόδα» στις κλοπές των τιμονιών – Τι ζητούν οι διαρρήκτες;

Η ασταθής γεωπολιτική κατάσταση και η πανδημία έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στον πλανήτη, και πέρα από την αύξηση του πληθωρισμού παρατηρείται και αύξηση στις διαρρήξεις αυτοκινήτων.

Τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός των τροχών και των καταλυτών που αφαιρέθηκαν από αυτοκίνητα έχει αυξηθεί σημαντικά, ενώ τώρα τελευταία εμφανίζεται και μία νέα μόδα μεταξύ των διαρρηκτών που σπάνε το παράθυρο του οδηγού και κλέβουν το τιμόνι.

Σύμφωνα με την αστυνομία των ΗΠΑ και αρκετών Ευρωπαϊκών κρατών, οι διαρρήκτες δεν ενδιαφέρονται τόσο για τα ίδια τα τιμόνια, αλλά για τους αερόσακους που βρίσκονται σε αυτά. Το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν μοντέλα που το τιμόνι τους στηρίζεται στην κολόνα με 2 ή το πολύ 3 βίδες.

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα αφορά τα θύματα των διαρρηκτών, μιας και η παγκόσμια κρίση έχει μειώσει όχι μόνο την παραγωγή των αυτοκινήτων, αλλά και των ανταλλακτικών τους. Έτσι, οι ιδιοκτήτες μπορεί να περιμένουν μήνες για να τους παραδοθεί ένα νέο τιμόνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.