Αυτοκίνητο: Αυτό το σημείο είναι πιο βρώμικο και από την τουαλέτα

Εσείς το γνωρίζατε;

Αυτοκίνητο: Αυτό το σημείο είναι πιο βρώμικο και από την τουαλέτα

Το αυτοκίνητο το χρησιμοποιούμε σχεδόν σε καθημερινή βάση καθώς αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της πόλης.

Υπάρχει όμως κάτι που πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη και αυτό δεν είναι άλλο από το σημείο στο αυτοκίνητο που είναι πιο βρώμικο και από τουαλέτα.

Αυτοκίνητο: Το πιο βρώμικο σημείο

Ο λόγος για το τιμόνι. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο αριθμός των μικροβίων που εντοπίζονται στο τιμόνι του αυτοκινήτου, είναι μεγαλύτερος από αυτόν που θα βρούμε στο κάθισμα μίας τουαλέτας!

Δύσκολο να το πιστέψουμε αλλά έτσι είναι.

Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Κάθε φορά που τελειώνει η επαφή μας με το τιμόνι και κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο, είναι ιδανικό να καθαρίζουμε τα χέρια μας, ενδεχομένως με αντισηπτικό χεριών.

Το καλύτερο όλων, φυσικά, είναι να καθαρίζουμε την επιφάνεια του τιμονιού με το που μπαίνουμε στο αυτοκίνητο. Αν επιλέξουμε αυτή την οδό, ας καθαρίσουμε και τον λεβιέ των ταχυτήτων καθώς και εκεί υπάρχει συχνή χρήση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα συν είναι να αερίζουμε κάθε τόσο την καμπίνα αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο. Ειδικά αν έχουν προηγηθεί συνεπιβάτες σε κάποια διαδρομή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.