Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να διατηρήσεις «ζωντανό» το χρώμα του αυτοκινήτου σου

Πώς μπορείς να το κάνεις σωστά

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να διατηρήσεις «ζωντανό» το χρώμα του αυτοκινήτου σου

Το να γυαλίζεις το αυτοκίνητό σου είναι απαραίτητο να γίνεται μία με δύο φορές τον χρόνο και, σίγουρα, είναι κάτι που αμελείς.

Με αυτόν τον τρόπο θα παρατείνεις τη διάρκεια ζωής του βερνικιού, καθώς θα ξεφορτώνεσαι τους επίμονους λεκέδες, δε θα ξεφλουδίζει και θα φαίνεται διαρκώς σαν καινούργιο.

Κι ενώ, μάλλον, εμπιστεύεσαι την καθαριότητα του αυτοκινήτου σου σε κάποιον επαγγελματία, είναι προτιμότερο να κρατάς αυτό το τελευταίο κομμάτι της “περιποίησης” του για τον εαυτό σου.

Πώς θα το κάνεις σωστά;

Ξεκινάς με ένα πεντακάθαρο και στεγνό αυτοκίνητο.

Βάζεις μικρή ποσότητα γυαλιστικού σε ένα καθαρό πανί από μικροΐνες.

Με κυκλικές κινήσεις, το απλώνεις σε μία μικρή επιφάνεια του αυτοκινήτου και, όταν τελειώσεις, το περνάς άλλη μία φορά με ένα στεγνό πανί για να αφαιρέσεις το επιπλέον προϊόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επαναλαμβάνεις, μέχρι να τελειώσεις ολόκληρο το αυτοκίνητο. Αυτό ήταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.