Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Citroën 2CV: Eπιστρέφει ως ηλεκτρικό E-Car το 2028;

Η γαλλική φίρμα φέρνει το θρυλικό 2CV στην ηλεκτρική εποχή με νέο μικρό, προσιτό EV

Citroën 2CV: Eπιστρέφει ως ηλεκτρικό E-Car το 2028;

Το νέο Citroën 2CV αναμένεται να αποτελέσει μέρος του προγράμματος E-Car της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει ως στόχο να καταστήσει την ηλεκτροκίνηση πιο προσιτή.

Όπως θα έχετε διαβάσει, η Κομισιόν έχει ξεκινήσει διάλογο με τους κατασκευαστές, με την πρόεδρο Ursula von der Leyen να δηλώνει σε ομιλία της στις 10 Σεπτεμβρίου ότι «θα προτείνουμε να εργαστούμε με την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία πάνω σε μια νέα πρωτοβουλία για προσιτά και μικρά αυτοκίνητα».

Με αυτόν τον τρόπο, η ΕΕ θέλει να επαναφέρει τη χαμένη δυναμική των μίνι, εκεί όπου παραδοσιακά κυριαρχούσαν μοντέλα όπως το Renault Twingo και το Peugeot 108, τα οποία όμως εξαφανίστηκαν λόγω του υψηλού κόστους συμμόρφωσης με τους κανονισμούς ρύπων και ασφάλειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.