ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε πού βρίσκεται η πιο viral στροφή που μπερδεύει τους οδηγούς – Γιατί θεωρείται «καταραμένη»;

Δείτε το βίντεο που σαρώνει τα social media

Δείτε πού βρίσκεται η πιο viral στροφή που μπερδεύει τους οδηγούς – Γιατί θεωρείται «καταραμένη»;

Μια στροφή έχει γίνει viral στα social media καθώς όταν οι οδηγοί περνούν από το σημείο βγαίνουν εκτός δρόμου.

Από ό,τι φαίνεται η «καταραμένη» στροφή που βρίσκεται κάπου στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς προφανή λόγο καταφέρνει να μπερδέψει πολλούς οδηγούς και να τους κοστίσει ως αποτέλεσμα χιλιάδες ευρώ σε επισκευής.

Το περίεργο με αυτή τη σχετικά κλειστή στροφή είναι ότι λόγω της μορφολογίας του εδάφους στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει άπλετη ορατότητα για τους οδηγούς των αυτοκινήτου και στις δύο κατεύθυνσης, ενώ και η ταχύτητα κίνησης των οχημάτων είναι σχετικά μικρή, με αποτέλεσμα, να μην υπάρχουν ευτυχώς θανατηφόρα τροχαία.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι κακές καιρικές συνθήκες βάζουν το δικό τους χεράκι στη δυσάρεστη έκπληξη που περιμένει τους οδηγούς, όπως και η κλίση του οδοστρώματος στις εξόδους, η οποία ίσως και να μην είναι η ενδεδειγμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον μεγαλύτερο βέβαια ρόλο τον παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας αλλά και η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων των αυτοκινήτων από τους οδηγούς τους που τελικά δεν καταφέρνουν να «διαπραγματευτούν» την στροφή που έχει γίνει viral τους τελευταίους μήνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.