ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δες πως να προστατεύσεις το αυτοκίνητό σου όταν το παρκάρεις έξω

Αν το προσέχεις, τότε θα είναι κάθε μέρα σαν ολοκαίνουριο ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν έξω

Δες πως να προστατεύσεις το αυτοκίνητό σου όταν το παρκάρεις έξω

Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να έχεις στον νου σου ώστε να διατηρείς το αμάξι σου ασφαλές και προστατευμένο.

Πέρα από τη ζέστη, τον ήλιο, τη βροχή και οποιαδήποτε άλλο καιρικό φαινόμενο, υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι, από τους οποίους καλό είναι να φυλάς μακριά το όχημα σου.

Σε καθημερινή βάση

Για αρχή, μην παρκάρεις το αμάξι σου κάτω από δέντρα. Αυξάνεις τις πιθανότητες τα πουλιά να αφήσουν κουτσουλιές σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο εξωτερικά του αμαξιού σου. Επίσης, η γύρη και όλα τα συναφή μπορεί να καταστρέψουν το αυτοκίνητό σου με αστραπιαία ταχύτητα.

Επίσης, μην ξεχνάς το προστατευτικό στο παρμπρίζ. Έτσι το προστατεύεις από τις υψηλές θερμοκρασίες, διατηρώντας τη σωστή θερμοκρασία, ειδικά, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ανά εβδομάδα

Μην ξεχνάς να πλένεις το αμάξι σου τακτικά καθώς μαζεύει πολλή σκόνη και βρομιά. Κρατώντας το καθαρό, διασφαλίζεις τη βιωσιμότητά του και σίγουρα το προφυλάσσεις εξωτερικά από τη φθορά.

Σε μηνιαία βάση

Μην ξεχνάς να γυαλίζεις το αμάξι σου. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη τουλάχιστον κάθε μήνα καθώς πέρα από την φροντισμένη εξωτερική του όψη, κρατάει παράλληλα προστατευμένο το χρώμα του.

Επίσης, καλό είναι να επενδύσεις σε προστατευτικά ελαστικών αυτοκινήτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σημαντικό είναι να μην παραμελείς την περιποίησή του. Αν το προσέχεις, τότε θα είναι κάθε μέρα σαν ολοκαίνουριο ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν έξω στα σημεία που βρίσκεις κάθε φορά να το παρκάρεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.