ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Δοκιμάζουμε το νέο και προσιτό Dacia Sandero που καίει υγραέριο

Το αναβαθμισμένο Dacia στην «περιπετειώδη» έκδοση Stepway με διπλό καύσιμο, αναδεικνύεται πρωταθλητής οικονομίας και μια άκρως συμφέρουσα επιλογή μετακίνησης

Δοκιμάζουμε το νέο και προσιτό Dacia Sandero που καίει υγραέριο

Η νέα γενιά του Dacia Sandero πέραν της νέας σχεδιαστικής προσέγγισης της εταιρείας, ενσωματώνει αναβαθμίσεις στους τομείς της τεχνολογίας και της πρακτικότητας δίχως να χάσει τον παραδοσιακό value for money χαρακτήρα.

Παράλληλα στην έκδοση διπλού καυσίμου (βενζίνη/ LPG) της δοκιμής μας εξασφαλίζει κορυφαία οικονομία στο κόστος μετακίνησης.

Η φρέσκια εμφάνιση του New Brand Identity είναι αυτή που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. Το αμάξωμα παραμένει μυώδες και μοντέρνο χάρη στα φουσκωμένα φτερά και τους τονισμένους ώμους.

Το «περιπετειώδες» Sandero Stepway ξεχωρίζει από τον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα και ποδιά, το καπό με τα πρόσθετα νεύρα, τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών και τα μαρσπιέ, τους τροχούς με διαφορετικό σχέδιο και διάσταση ελαστικών, την ποδιά στον πίσω προφυλακτήρα και τις πρακτικές ράγες οροφής που μπορούν να περιστραφούν και να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες, σηκώνοντας έως 80 kg.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.