ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δοκιμάζουμε το ολοκαίνουργιο Nissan X-Trail

Ύστερα από 10 εκατ. πωλήσεις και 20+ έτη σε υπηρεσία, και συνάμα ωριμάζει τεχνολογικά και λειτουργικά, έτσι ώστε να ακολουθεί τις επιταγές του σήμερα

Δοκιμάζουμε το ολοκαίνουργιο Nissan X-Trail

Εξέλιξη, όχι επανάσταση. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο του ολοκαίνουργιου Nissan X-Trail. Ενός αυτοκινήτου που πιθανά δεν θα σου δώσει τον απόλυτο λόγο να το ερωτευτείς, από την άλλη όμως δεν πρόκειται και να σε αφήσει ασυγκίνητο.

Παραμένει το μεγαλύτερο SUV στην γκάμα της Nissan και διατηρεί με τα τετραγωνισμένα αισθητικά χαρακτηριστικά του ένα κάπως σκληροτράχηλο παρουσιαστικό. Συνάμα είναι φορτωμένο με τεχνολογία, οπότε είναι σίγουρο πως θα κάνει χαρούμενη τη συντριπτική πλειονότητα των αγοραστών.

Αναφορικά με αυτό το τελευταίο, την τεχνολογία, δεν αναφερόμαστε μόνο στις οθόνες και στα ηλεκτρονικά. Αλλά κυρίως στους κινητήρες, καθώς η νέα γενιά υβριδικών συνόλων e-POWER της Nissan είναι κυριολεκτικά state-of-the-art. Εδώ βέβαια έχουμε να κάνουμε με τη βασική εκδοχή, των 1.5 λίτρων και 163 PS, οπότε θα βολευτούμε με το δεύτερο καλύτερο. Έ

να μοτέρ ήπια υβριδικής τεχνολογίας, που όμως διαθέτει την τεχνολογική ιδιαιτερότητα της μεταβλητής συμπίεσης. Όποτε και πάλι θα χαρίσει χαμόγελο όχι μόνο σε όποιον καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό μηχανολογικά, αλλά και σε εκείνους που δεν το καταλαβαίνουν μεν αλλά αρκούνται να απολαμβάνουν τα οφέλη του.

Ανφάς, τα διπλά φωτιστικά προσδίδουν αναμφίβολα μία νέα νότα, αγκαλιάζοντας ταυτόχρονα την κλασική μάσκα που μαρτυρά την καταγωγή του μοντέλου. Οι σχεδιαστές του Nissan X-Trail φρόντισαν να το αναβαθμίσουν σε κύρος και δυναμισμό, έτσι ώστε να διατηρήσουν την απαραίτητη απόσταση από το Qashqai.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.