ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώτη δοκιμή του νέου Toyota Prius Plug-In Hybrid

Γνωρίσαμε στην Ελλάδα και σε σχεδόν τελικό στάδιο εξέλιξης την νέα γενιά του πατριάρχη των υβριδικών, του Toyota Prius, που πάει ακόμα ένα βήμα πιο πέρα την αυθεντία των Ιαπώνων

Πρώτη δοκιμή του νέου Toyota Prius Plug-In Hybrid

Η Toyota Europe επέλεξε τη χώρα μας για μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση που αφορά στο πρώτο υβριδικό μοντέλο μαζικής παραγωγής του πλανήτη, το Toyota Prius.

Με βάση το Καβούρι προσκάλεσε εκλεκτά Μέσα της γηραιάς Ηπείρου για μια πρώτη επαφή με την ολοκαίνουργια γενιά του μοντέλου. Για τη γνωριμία χρησιμοποιήθηκαν αυτοκίνητα προπαραγωγής, με την εξέλιξή τους ολοκληρωμένη κατά 90-95% και τις όποιες εκκρεμότητες να αφορούν κυρίως στις τελικές ρυθμίσεις «κάποιων ηλεκτρονικών συστημάτων».

Για τον Ιαπωνικό κολοσσό το Prius είναι μεγάλη υπόθεση. Πρόκειται για το αυτοκίνητο που πρώτο εξέφρασε το εξηλεκτρισμένο όραμα της Toyota, με απώτερο σκοπό το μέγιστο όφελος σε κατανάλωση και ρύπους. Εκείνο το οποίο ουσιαστικά φύτεψε το σπόρο που σήμερα έφτασε να είναι ένα δάσος που έχει κατακλύσει τη βιομηχανία του αυτοκινήτου.

Για να το πούμε πιο απλά, το Prius διάνοιξε το μονοπάτι που οδήγησε τον εξηλεκτρισμό στον πυρήνα της αγοράς αλλά και πάνω από 22 εκατ. αγοραστές στις εκθέσεις της Toyota ανά τον κόσμο. Από αυτούς μάλιστα, περισσότεροι από 4,6 εκατ. κατοικούν στην Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.