ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πρώτη δοκιμή του ολοκαίνουργιου Subaru Crosstrek e-BOXER

Με μικρές αισθητικές επεμβάσεις και μηχανολογικές αναβαθμίσεις που αποθεώνουν το fine tuning, το μικρό ιαπωνικό SUV, το Subaru Crosstrek, περνά στην τρίτη του γενιά και λέει «αντίο» στο όνομα «XV»

Πρώτη δοκιμή του ολοκαίνουργιου Subaru Crosstrek e-BOXER

Η Ευρώπη αποχαιρετά το Subaru XV και από τις αρχές του νέου έτους -μαζί και η Ελλάδα- θα υποδεχθεί την τρίτη κατά σειρά γενιά του ιαπωνικού SUV, όχι με μια νέα ειδική για τη Γηραιά Ήπειρο ονομασία αλλά ως Subaru Crosstrek.

Με το όνομα δηλαδή που διατίθεται από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στις υπόλοιπες ηπείρους, στα δυτικά και ανατολικά μας.

Όπως μαρτυρά και η εμφάνισή του, το νέο Subaru Crosstrek στηρίζεται στην πετυχημένη συνταγή του προκατόχου του. Του SUV που παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της φίρμας παγκοσμίως και με μεγάλη αναγνώριση στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Όπως άλλωστε όλα τα μοντέλα του Ιάπωνα κατασκευαστή που εδώ και χρόνια διαθέτει σχεδόν τα 2/3 της παραγωγής του στις αγορές της Βόρειας Αμερικής.

Σε επίπεδο εμφάνισης, οι βασικές γραμμές του νέου Crosstrek έχουν παραμείνει ίδιες αλλά χάρη στους νέους πιο γωνιώδεις προφυλακτήρες δείχνει στο μάτι πιο αρκετά πιο μακρύ απ’ τους μόλις τρεις πόντους που κέρδισε συνολικά σε μήκος. Όσον αφορά τις υπόλοιπες διαστάσεις του, το πλάτος παραμένει ίδιο στα 1,8 m, με το ύψος να μειώνεται κατά 1,5 πόντο, χωρίς ωστόσο να έχει μεταβληθεί η απόστασή του αμαξώματος από το έδαφος που παραμένει στα 22 cm -τιμή που θα ζήλευαν αρκετά SUV της αγοράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.