ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Δύο νέες, κάθετες μονάδες από την BYD στην Αττική

Εγκαινιάστηκαν από τον Όμιλο Σφακιανάκη δύο νέες κάθετες μονάδες αυτοκινήτων BYD σε Μαρούσι και Κηφισό

Δύο νέες, κάθετες μονάδες από την BYD στην Αττική

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανακοινώνει την έναρξη πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών after sales για τα αυτοκίνητα BYD, του κορυφαίου κατασκευαστή οχημάτων νέας ενέργειας και μπαταριών ισχύος παγκοσμίως, σε δύο σημεία στο νομό Αττικής, στο Μαρούσι και στον Κηφισό.

Οι νέες μονάδες σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τον Όμιλο Σφακιανάκη και την κινεζική φίρμα στην Ελλάδα, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες ενός μοντέλου της μάρκας μία ολοκληρωμένη εμπειρία. Το εξειδικευμένο προσωπικό της BYD είναι έτοιμο να απαντήσει στις πιθανές ερωτήσεις και να καθοδηγήσει τη συζήτηση, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή.

Στους εκθεσιακούς χώρους, βρίσκονται ήδη τα δύο πρώτα μοντέλα της BYD στην Ελλάδα, το μικρομεσαίο SUV, BYD Atto 3 και η μεγαλύτερη μπερλίνα, BYD Seal, ενώ θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα το μικρομεσαίο αυτοκίνητο πόλης BYD Dolphin και το ΒΥD Seal-U το οποίο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε έκδοση αμιγώς ηλεκτρική, όσο και σε έκδοση PHEV.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δύο πρώτα καταστήματα BYD στην Αθήνα στεγάζονται στη Λεωφ. Κηφισίας 57, Μαρούσι και στη Λεωφ. Αθηνών 173 & Λ. Κηφισού. Παράλληλα, η εμπειρία πελάτη ολοκληρώνεται από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης, σε χώρους που είναι εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα μέσα διάγνωσης και επισκευής και με τεχνικούς συμβούλους άψογα καταρτισμένους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.