ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δύο σίγουροι τρόποι για να βγάλετε τις κουτσουλιές από το αμάξι σας

Εύκολοι τρόποι για να απαλλαγείτε

Δύο σίγουροι τρόποι για να βγάλετε τις κουτσουλιές από το αμάξι σας

Κακά τα ψέματα, τα περιττώματα των περιστεριών είναι μόνιμο πρόβλημα στην καθημερινότητα και οι περισσότεροι κάνουν ένα βασικό λάθος: βάζουν μπροστά τους υαλοκαθαριστήρες. Αλλά δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα.

Μαγειρική σόδα

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει κάτι που δεν κάνει η μαγειρική σόδα. Αν νόμιζες ότι θα καθαρίσει μόνο τα παπούτσια σου, μάθε ότι μπορείς να αναμείξεις ζεστό νερό με τέσσερα κουταλάκια μαγειρικής σόδας. Θα έχεις ένα χειροποίητο μείγμα που θα κάνει δουλειά και δεν θα αφήσει τίποτα στις επιφάνειες.

Μέχρι και αεριούχος σόδα θα κάνει την δουλειά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσοχή ωστόσο, το παραπάνω θα δουλέψει ιδανικά για τα τζάμια σου. Ακούγεται κάπως το να ανοίγεις κουτάκια με σόδα, αλλά αν δεν υπάρχει στο σπίτι κάτι από τα παραπάνω, μπορείς πράγματι να βάλεις ανθρακούχο σόδα σε πλαστικό σπρέι μπουκάλι και να ξεφορτωθείς τις βρωμιές από τα τζάμια. Τουλάχιστον να βλέπεις που πηγαίνεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.