ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Formula 1: Μάχη για τη 2η θέση ανάμεσα σε Mercedes και Ferrari

Η Mercedes έχει δύο ευκαιρίες για να πετύχει τον φετινό της στόχο στην F1

Formula 1: Μάχη για τη 2η θέση ανάμεσα σε Mercedes και Ferrari

Το πρωτάθλημα της F1 πλησιάζει στο τέλος της και η μάχη ανάμεσα στην Ferrari και την Mercedes για την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών κορυφώνεται στο Γκραν Πρι Βραζιλίας, με τα «ασημένια βέλη» να προσπαθούν να μειώσουν την διαφορά των 40 βαθμών.

Όμως ο επικεφαλής στρατηγικής της Mercedes, Τζέιμς Φόουλς, γνωρίζει ότι είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή παρόλο που η πίστα του Σάο Πάολο… ταιριάζει στο μονοθέσιό της.

Κάνοντας μια αξιολόγηση των πιθανοτήτων τους για την εξάλειψη των 40 βαθμών διαφοράς και την κατάκτηση της δεύτερη θέσης, ο Τζέιμς Φόουλς τόνισε ότι: «Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε και αυτή την στιγμή μπορούμε να τερματίσουμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα».

Επίσης τόνισε ότι το πλασάρισμα των μονοθεσίων τους στην 2η και 4η θέση ήταν πολύ καλό και τους βοήθησε να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο, συμπληρώνοντας: «Στο Μεξικό πήραμε μόλις 13 βαθμούς από αυτούς, άρα απομένουν 40 ακόμα. Ευτυχώς, έχουμε δύο αγώνες ακόμα (σ.σ. Βραζιλία και ΗΑΕ).

Αλλά οι 40 βαθμοί είναι μία μεγάλη και δύσκολη αποστολή. Θα χρειαστεί να είμαστε πραγματικά τέλειοι σε όλα. Αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς καθώς πρέπει και η Ferrari να έχει ατυχίες τις οποίες είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν τα παρατάμε μέχρι την καρό σημαία στο Άμπου Ντάμπι».

Εκτός όμως από την μάχη της δεύτερης θέσης, η Mercedes ψάχνει και την πρώτη της νίκη για το 2022 θέλοντας να συνεχίσει το σερί που διατηρεί από το 2012, όμως για να το καταφέρει έχει πλέον μόνο δύο ευκαιρίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε όλο και πιο κοντά, σε σύγκριση με το σημείο που βρισκόμασταν στην αρχή της σεζόν» πρόσθεσε ο Φόουλς, «Η Βραζιλία, είναι μια πίστα στην οποία και οι δύο οδηγοί μας έχουν πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και όταν έχεις αυτοκίνητο που σημειώνει χρόνους μέσα σε λίγα δέκατα από τον ανταγωνισμό σου, μπορείς να κάνεις τα πράγματα να συμβούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.