Formula 1: Με ολοήμερο πάρτι η «υποδοχή» του Λας Βέγκας στο καλεντάρι (βίντεο)

Στο «Caesars Palace» του Λας Βέγκας η παρουσίαση του νέου Γκραν Πρι

Formula 1: Με ολοήμερο πάρτι η «υποδοχή» του Λας Βέγκας στο καλεντάρι (βίντεο)

Το Λας Βέγκας, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει Γκραν Πρι της Formula 1 και η είσοδός του εν λόγω αγώνα στο καλεντάρι της FIA, θα γίνει με ένα ολοήμερο πάρτι.

Συγκεκεριμένα, το Νοέμβριο, στο «Caesars Palace» του Λας Βέγκας αναμένεται να διεξάγει το πάρτι η F1 αυτό τον Νοέμβριο, προκειμένου να παρουσιάσει και επίσημα το Γκραν Πρι, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 18/11/23.

Πιο συγκεκριμένα, στις 5 Νοεμβρίου ορισμένα μονοθέσια θα κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους του Λας Βέγκας, καθώς αρκετοί πιλότοι της F1 θα δώσουν το παρόν στο πρωϊνό event αλλά και στις συναντήσεις με τους φιλάθλους του σπορ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους θαυμαστές μας στην έναρξη του Γκραν Πρι του Λας Βέγκας 2023», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της F1, Στέφανο Ντομενικάλι. «Το Γκραν Πρι του Λας Βέγκας θα είναι ένα από τα πιο λαμπερά της επόμενης χρονιάς, επομένως είναι σημαντικό οι φίλαθλοι να γιορτάσουν μαζί μας από την αρχή. Αυτό που θα δείτε θα είναι μια μικρή… γεύση των πραγμάτων που θα ακολουθήσουν τον επόμενο χρόνο, όταν όλες οι ομάδες της Formula 1 βρεθούν εδώ».

Το πρόγραμμα του πάρτι:

11:00 – Το πάρτι έναρξης ξεκινά με το Pit Stop Challenge, τους προσομοιωτές Esports, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν ευκαιρία να βγουν φωνογραφία με μονοθέσια που θα υπάρχουν στον χώρο

17:50 – Ένα μονοθέσιο θα κάνει την εμφάνισή του στην λεωφόρο του Λας Βέγκας με οδηγούς από τη Red Bull και τη Mercedes

18:30 – Drone Show πάνω από το «Caesars Palace»

18:45 – Παρουσίαση οδηγών και ομάδων στην Κεντρική Σκηνή

23:00 – Αfter party με τον Σουηδό DJ Alesso στο διάσημο κλαμπ «OMNIA»

Το ημερολόγιο της Formula 1 για το 2023 περιλαμβάνει 24 Γκραν Πρι (σ.σ. η μεγαλύτερη χρονιά στην ιστορία του σπορ), με την προσθήκη του αγώνα στο Λας Βέγκας ως τον προτελευταίο γύρο της σεζόν. Αυτό θα είναι το τρίτο Γκραν Πρι στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς έχουν προγραμματιστεί αγώνες στο Μαϊάμι και στο Όστιν.

Η πίστα 14 στροφών θα έχει απόσταση 6,12 χλμ. με τις τελικές ταχύτητες να αναμένεται να φτάσουν περίπου τα 342 χλμ/ώρα. Η σχεδίαση περιλαμβάνει τρεις ευθείες, μια ακολουθία στροφών υψηλής ταχύτητας και ένα ενιαίο τμήμα σικέιν, με το Γκραν Πρι να αποτελείται από 50 γύρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.