ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Formula: Τρομακτικό ατύχημα – Μονοθέσιο «πέταξε» πάνω από τις μπαριέρες (βίντεο)

Το περιστατικό έλαβε στην πίστα του Ζάντβουρτ στην Ολλανδία, μόλις στον δεύτερο γύρο

Formula: Τρομακτικό ατύχημα – Μονοθέσιο «πέταξε» πάνω από τις μπαριέρες (βίντεο)

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στον δεύτερο αγώνα του 5ου γύρου στο Formula Regional European Championship by Alpine

Ειδικότερα, το περιστατικό έλαβε στην πίστα του Ζάντβουρτ στην Ολλανδία, μόλις στον δεύτερο γύρο. Ο Πιέτρο Ντέλι Γκουάντι της RPM είχε επαφή με τον Έστεμπαν Μασόν της FA Racing.

Το αποτέλεσμα ήταν το μονοθέσιο να ξεκινήσει μια «τρελή» πορεία, κάνοντας τούμπες. Μάλιστα, δεν σταμάτησε στην αμμοπαγίδα, ενώ «πέταξε» πάνω από τις μπαριέρες, για να βρεθεί έξω από τα όρια της πίστας, σε μια τρομακτική στιγμή.

Το σημαντικό είναι ότι ο 18χρονος πιλότος από την Ιταλία βγήκε από το μονοθέσιο του, χωρίς να έχει τραυματιστεί.

https://twitter.com/DelliGuanti35/status/1538535683828105219

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε βίντεο του Jeffrey van Herk:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.