ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H Volkswagen ανακαλεί Τiguan, Passat και Arteon Plug-in Hybrid

 124 οχήματα, παραγωγής ετών 2020 έως 2022

H Volkswagen ανακαλεί Τiguan, Passat και Arteon Plug-in Hybrid

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Kosmocar A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων VW στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για τα μοντέλα Tiguan Plug-in Hybrid, Passat Plug-in Hybrid, Golf Plug-in Hybrid, Arteon Plug-in Hybrid & Multivan T7 Plug-in Hybrid.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 124 οχήματα, παραγωγής ετών 2020 έως 2022. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, είναι πιθανό η ασφάλεια στο σύστημα υψηλής τάσης να έχει παραχθεί με ανεπαρκή ποσότητα της επονομαζόμενης «άμμου πυρόσβεσης».

Σε περίπτωση ενδεχόμενου βραχυκυκλώματος στο σύστημα υψηλής τάσης η ασφάλεια θα καεί όπως προβλέπεται και θα διακόψει τη ροή του ρεύματος, αλλά ενδέχεται να υποστεί θραύση.

Στην περίπτωση αυτή, λόγω της μικρής ποσότητας «άμμου πυρόσβεσης», θα μπορούσε να προκύψει ένα τόξο εκφόρτισης στο εσωτερικό του οχήματος και κατά συνέπεια να δημιουργηθεί κίνδυνος πυρκαγιάς ή/και κίνδυνος τραυματισμού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service VW της εταιρείας Kosmocar A.E. για να τοποθετηθεί συμπληρωματικά ένα προστατευτικό μονωτικό στρώμα μέσα στην μπαταρία υψηλής τάσης.
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.