ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η στιγμή που κλέφτες αρπάζουν 6 αυτοκίνητα σε λιγότερο από 1 λεπτό μέσα από αντιπροσωπεία (βίντεο)

Δεν πρόκειται για κάποια τυχαία αυτοκίνητα, αλλά για έξι Dodge Challenger SRT Hellcat

Η στιγμή που κλέφτες αρπάζουν 6 αυτοκίνητα σε λιγότερο από 1 λεπτό μέσα από αντιπροσωπεία (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα από μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Αμερική, καθώς όπως θα δείτε κλέφτες παίρνουν τα τρία οχήματα που υπάρχουν μέσα στην έκθεση, ενώ άλλοι συνεργοί τους αρπάζουν άλλα τρία.

Και δεν πρόκειται για κάποια τυχαία αυτοκίνητα, αλλά για έξι Dodge Challenger SRT Hellcat, τα οποία έκαναν φτερά μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Η συμμορία φαίνεται καλά οργανωμένη και με σχέδιο, καθώς καταφέρνει να ολοκληρώσει το έργο της σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς προβλήματα.

Η συνολική αξία των αυτοκινήτων ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ και η ζημιά θα ήταν τεράστια αν δεν επενέβαινε τελικά η αστυνομία.

Από το ανθρωποκυνηγητό που έγινε μέσα στη νύχτα, με τους κλέφτες να έχουν σκορπίσει σε διαφορετικά σημεία, τελικά κατάφεραν να πέντε από τα έξι αυτοκίνητα. Το έκτο καταστράφηκε κατά την διάρκεια της καταδίωξης από την αστυνομία.

Πάντως τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι ιδιαίτερα αγαπητέ στους κλέφτες στις ΗΠΑ, ενώ όπως μαθαίνουμε η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία είχε χτυπηθεί και πάλι το 2022 όταν είχαν κλαπεί 4 ίδιου τύπου αυτοκίνητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.