
Η Η ετοιμάζεται να σταματήσει την παραγωγή των Golf και Tiguan στο Βόλφσμπουργκ από την επόμενη εβδομάδα.
Πιθανότατα θα ξεμείνει από τσιπ μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Αυτό για να γίνει κατανοητό πόσο σημαντικές είναι οι σπάνιες γαίες και ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να σκεφτούν κατά πόσο τους παίρνει να κάνουν «μαγκιές» στους Κινέζους.
Οι Κινέζοι οι οποίοι έχουν σταματήσει τα τελευταία χρόνια να κάνουν τον… «Κινέζο»
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.