Στο αυτοκίνητο βρισκόντουσαν τρεις επιβάτες, οι οποίοι υπέστησαν ελαφρά τραύματα

Με το «στόμα ανοιχτό» έμειναν πριν από λίγες μέρες όσοι βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο νοσοκομείου στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, καθώς έγιναν αυτόπτες μάρτυρες ενός αλλόκοτου θεάματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός Tesla Model 3 προσπάθησε να σταθμεύσει το ηλεκτρικό σεντάν σε μια υπαίθρια θέση πάρκινγκ, έξω από το νοσοκομείο.

Κατά τη διαδικασία στάθμευσης, όμως, μπέρδεψε το πεντάλ φρένου με αυτό του γκαζιού, προκαλώντας την απότομη επιτάχυνση του Model 3.

Το αυτοκίνητο διαπέρασε τον παρακείμενο φράχτη, προβαίνοντας σε μια βουτιά προς το κάτω διάζωμα του προαύλιου χώρου του νοσοκομείου, όπου ήταν σταθμευμένα τα ολοκαίνουρια ασθενοφόρα της νοσοκομειακής μονάδας.

Τα άρτι αφιχθέντα ασθενοφόρα ήταν και αυτά που απέτρεψαν τη βίαιη πτώση του Model 3 στο οδόστρωμα. Το ηλεκτρικό σεντάν προσγειώθηκε πάνω σε ένα εξ αυτών, δημιουργώντας μια πραγματική περίεργη εικόνα.

Στο αυτοκίνητο βρισκόντουσαν τρεις επιβάτες, οι οποίοι υπέστησαν ελαφρά τραύματα και στη συνέχεια διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, απ’ όπου και πήραν εξιτήριο.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ώστε να απομακρυνθεί με ασφάλεια το Model 3 από την οροφή του ασθενοφόρου, δίχως να προκληθούν νέες υλικές ζημιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η όλη η διαδικασία έγινε με ιδιαίτερα προσοχή, ώστε να μην προκληθεί ζημιά στις μπαταρίες του αυτοκινήτου, μιας και ελλόχευε ο κίνδυνος ανάφλεξης.