ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κατέσχεσαν ολόχρυση McLaren γνωστού τραγουδιστή επειδή ήταν… ανασφάλιστη! (φώτο)

Οι αξιωματικοί το οδήγησαν σε έναν τοπικό χώρο στάθμευσης της αστυνομίας

Κατέσχεσαν ολόχρυση McLaren γνωστού τραγουδιστή επειδή ήταν… ανασφάλιστη! (φώτο)

Μία χρυσή McLaren Senna κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς του Λονδίνου καθώς εντοπίστηκε να κυκλοφορεί χωρίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο. 

Ο 31χρονος τραγουδιστής/influencer, Pooyan Mokhtari, ιδιοκτήτης του χρυσού υπεραυτοκίνητο του 1 εκ. ευρώ, έχει σχεδόν έξι εκατομμύρια followers στο Instagram και έναν ακριβό τρόπο ζωής με ιδιωτικά τζετ, αλλά δεν μπόρεσε να ασφαλίσει το πανάκριβο βρετανικό υπεραυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, «Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι είχαν βρει ανασφάλιστο αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από ένα εκατομμύριο

Όπως είναι φυσικό προχώρησαν σε κατάσχεσή του. Η ανασφάλιστη McLaren όμως δεν μπορούσε να μετακινηθεί από το φορτηγό της τροχαίας χωρίς να προκληθεί ζημιά αξίας χιλιάδων ευρώ. Για αυτό τον λόγο, οι αξιωματικοί το οδήγησαν σε έναν τοπικό χώρο στάθμευσης της αστυνομίας, προτού κατευθυνθούν στη συνέχεια στον κυρίως χώρο κράτησης των αυτοκινήτων”.

Το αυτοκίνητο έμεινε ακινητοποιημένο για τουλάχιστον μια εβδομάδα και παραδόθηκε στον Pooyan Mokhtari αφού προσκόμισε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και φυσικά πλήρωσε το πρόστιμο και το κόστος διαμονής της πανάκριβης χρυσής McLaren.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια ο influencer την φόρτωσε σε ένα φορτηγό και την έστειλε στο Παρίσι. Όπως αντιλαμβάνεστε, η ζωή συνεχίζεται για τον τραγουδιστή/influencer και αμφιβάλουμε εάν έβαλε μυαλό μετά την ολιγοήμερη κατάσχεση της χρυσής του McLaren.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.