ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κόντρες υψηλών ταχυτήτων την Αττική οδό – Supercars έτρεχαν με 265 χλμ/ώρα

Απίστευτες καταστάσεις με ένα Audi R8 και μια Lamborghini Huracan

Κόντρες υψηλών ταχυτήτων την Αττική οδό – Supercars έτρεχαν με 265 χλμ/ώρα

Με μέγιστη ταχύτητα τα 265 χλμ./ώρα, ταχύτητα εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα, τα δύο supercars εξάντλησαν τα όρια των οδηγών τους.

Είναι από αυτές που στα «στέκια» των ακραίων petrolheads, ονομάζονται «φιλικά ανοίγματα» ή «φιλικά πατήματα», μια και το διακύβευμα δεν είναι κάποιο χρηματικό (ή άλλο) έπαθλο. Στο πλαίσιο αυτών των «ανοιγμάτων» λοιπόν, τα αυτοκίνητα κινήθηκαν με πολύ υψηλές ταχύτητες- προφανώς τελείως εκτός πλαισίου νομιμότητας.

Οι δύο οδηγοί, χωρίς να κρύβουν ιδιαίτερα τις ταυτότητές τους, τράβηξαν και τα video τους χρησιμοποιώντας πλάνα από κάμερες που είχαν πάνω στα αυτοκίνητα αλλά και από άλλες που κρατούσαν παριστάμενοι θεατές, για να δημιουργήσουν ένα μονταρισμένο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ είναι ανεβασμένο στο youtube.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.