ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λεωφ. Συγγρού: Ασυνείδητος οδηγός μετέτρεψε το δρόμο σε πίστα – Βίντεο που προκαλεί αντιδράσεις

Αντιδράσεις προκαλεί βίντεο που έχει έρθει «στο φως» της δημοσιότητας

Λεωφ. Συγγρού: Ασυνείδητος οδηγός μετέτρεψε το δρόμο σε πίστα – Βίντεο που προκαλεί αντιδράσεις

Ασυνείδητος οδηγός «βυθίζει» το πόδι του στο γκάζι και μετατρέπει σε πίστα τη Λεωφόρο Συγγρού, αδιαφορώντας για το αν βάζει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Οι άδειοι αυγουστιάτικοι αθηναϊκοί δρόμοι αναμφίβολα διευκολύνουν τις μετακινήσεις όσων δεν έφυγαν από την πρωτεύουσα, αλλά ταυτόχρονα παρέχουν πρόσφορο έδαφος για τους κάθε λογής λάτρεις της ταχύτητας, ώστε να βυθίσουν το πόδι τους στο γκάζι, αδιαφορώντας για το αν προκληθεί κάποιο σοβαρό τροχαίο.

Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο που δείχνει έναν ο οδηγό ο οποίος έχει μετατρέψει σε πίστα τη Λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς Πειραιά, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σε κάποια στιγμή μάλιστα το κοντέρ του αυτοκινήτου του – η μάρκα του οποίου δεν διακρίνεται στο βίντεο – εκτοξεύεται στα 240 χλμ./ώρα, παραβιάζοντας το ανώτατο όριο ταχύτητας του συγκεκριμένου δρόμου (90 χλμ./ώρα) κατά 150 χλμ./ώρα.

Ο οδηγός, κινούμενος στην αριστερή λωρίδα, προσπερνάει σα σταματημένα τα υπόλοιπα οχήματα της λεωφόρου, αγνοώντας ότι το παραμικρό του λάθος θα μπορούσε να αποτελέσει αίτια για την πρόκληση σφοδρού τροχαίου ατυχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.