Μ.Φερστάπεν: Στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές με ροζ μπρατσάκια (βίντεο)

Ο Ολλανδός αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το summer break του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1

Μ.Φερστάπεν: Στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές με ροζ μπρατσάκια (βίντεο)

Η Κ. Piquet μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram, με τον Μ.Φερστάπεν αποκαλύπτοντας την… αδυναμία του Ολλανδού πιλότου της Red Bull Racing στα μπρατσάκια.

Την ευκαιρία να φορέσει τα μπρατσάκια του και να απολαύσει τα αβαθή μιας πισίνας είχε ο Μ. Verstappen κατά τη διάρκεια των φετινών καλοκαιρινών διακοπών του.

Ο Ολλανδός αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το summer break του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, αποφεύγοντας ως συνήθως τους κοσμοπολίτικους προορισμούς και επιλέγοντας να περάσει χρόνο με τους στενούς φίλους του και την οικογένειά του.

Μακριά, λοιπόν, από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Verstappen βρέθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του K. Piquet, με την τελευταία να μας μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές του Ολλανδού.

Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει η σκηνή που ο Verstappen φοράει δύο ροζ μπρατσάκια ώστε να κολυμπήσει στην πισίνα στην οποία βρίσκεται χαμογελώντας και ο ίδιος με την κίνησή του αυτή.

Προφανώς τα μπρατσάκια δεν ανήκαν στον ίδιον αλλά στη μικρή κόρη της K. Piquet, η οποία πέρασε τις διακοπές της με τη μητέρα της και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1.

Με το πρωτάθλημα της Formula 1 να επανεκκινεί αυτήν την Κυριακή με το Grand Prix του Βελγίου, ο M. Verstappen έχει ήδη επιστρέψει σε κανονικούς-αγωνιστικούς ρυθμούς και τα ροζ μπρατσάκια αποτελούν πλέον μια γλυκιά καλοκαιρινή ανάμνηση από το μικρό αλλά αναζωογονητικό καλοκαιρινό διάλειμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.