ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μέσα στη χρονιά το νέο και ηλεκτρικό Honda S2000

Η φημολογία για την επιστροφή του Honda S2000 εντείνεται με νέα δημοσιεύματα, που υποστηρίζουν ότι ο διάδοχος του ιαπωνικού σπόρτσκαρ θα παρουσιαστεί στο τέλος της χρονιάς με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης

Μέσα στη χρονιά το νέο και ηλεκτρικό Honda S2000

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά! Και οι αναφορές ότι η Honda ετοιμάζει κάτι μοναδικό για τον εορτασμό των 75 χρόνων της το ερχόμενο φθινόπωρο ολοένα και πληθαίνουν.

Θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι μια σπορ κατασκευή και πιθανότατα ένας σύγχρονος διάδοχος του Honda S2000, το οποίο υπενθυμίζουμε ότι είχε παρουσιαστεί στα 50ά γενέθλια της ιαπωνικής φίρμας.

Τα τελευταία νέα έρχονται από τον βρετανικό Τύπο με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η Honda θα «σοκάρει τον κόσμο με το πρώτο της σπορ ηλεκτρικό αυτοκίνητο».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το νέο μοντέλο θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα e:N και θα διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα στο πίσω μέρος.

Υπάρχουν επίσης φήμες για μια πιθανή έκδοση Type R, με τον Kotaro Yamamoto της Honda να δηλώνει ότι «Το Type R σημαίνει αγώνες. Και να μεταφέρεσαι από το ένα σημείο στο άλλο με ευχαρίστηση.

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να το προσφέρει και επίσης, ένα Type R δεν είναι υποχρεωμένο να χρησιμοποιεί κινητήρα καύσης».

Επίσημες πληροφορίες για το μοντέλο δεν υπάρχουν, αλλά υπενθυμίζουμε ότι ανακοινώνοντας τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει 30 ηλεκτρικά αυτοκίνητα παγκοσμίως μέχρι το 2030, η Honda είχε αφήσει να εννοηθεί ότι τα δυο από αυτά θα έχουν σπορ χαρακτήρα. Τονίζοντας μάλιστα ότι το πρώτο θα είναι ένα «εξειδικευμένο» μοντέλο και το δεύτερο ένα μοντέλο-σημαία. Το τελευταίο πιστεύεται πως θα είναι η επόμενη γενιά του Honda NSX, ενώ το πρώτο μια αναβίωση του S2000.

Θα επαληθευτούν οι φήμες; Το ελπίζουμε! Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Honda ετοιμάζει κάτι μοναδικό για τον εορτασμό των 75 χρόνων της που θα μας αποκαλυφθεί σε λίγο καιρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.