Ειδικά κατασκευασμένο για έναν Σουλτάνο από την Μαλαισία, ο οποίος χρειαζόταν κάτι ανθεκτικό για να έλκει το ταχύπλοό του, αυτό είναι το πιο ακριβό φορτηγό στην ιστορία.

Το φορτηγό Mack, αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων, είναι διακοσμημένο σε χρώματα που αντιπροσωπεύουν τη σημαία της Johor, κόκκινο, λευκό και μπλε.

Κατασκευασμένο στο Brisbane της Αυστραλίας, η καμπίνα χωράει ένα πτυσσόμενο διπλό κρεβάτι, ψυγείο, γκριλ, σύστημα CCTV με έξι κάμερες, δύο τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, ξύλινα δάπεδα και ντουλάπια επενδυμένα με πέτρα.

Στη συνέχεια, υπάρχει και ένα κατάστρωμα, με χώρο για ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία, ομπρέλες και ένα πτυσσόμενο μπάρμπεκιου.

Ο Σουλτάνος Ιμπραήμ Ισμαήλ ανέθεσε στην Mack Trucks Αυστραλίας την κατασκευή αυτού του σούπερ-φορτηγού, έτσι ώστε να μπορεί να έλκει το ιδιωτικό ταχύπλοό του γύρω από τη Μαλαισία. Το φορτηγό έχει μέγιστη ταχύτητα 100 km / h.

«Αυτό είναι το πιο πολυτελές όχημα που έχει κατασκευαστεί στην Αυστραλία και πιθανώς στον πλανήτη» και αν και η Mack Trucks δεν αποκαλύπτει την τιμή του οχήματος, ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψιν την προηγούμενη τιμή ρεκόρ ενός Mack που ήταν 350.000, ο Σουλτάνος ​​θεωρείται ότι έχει πληρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!