ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μοναδικός στο είδος του: Άνδρας μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο

Η πρώτη εξόρμηση του συνάντησε εμπόδια

Μοναδικός στο είδος του: Άνδρας μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο

Μοναδικός εφευρέτης ήταν ο άνδρας ο οποίος σε συνεργασία με τον αδερφό του μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο που μάλιστα έχει τη μορφή ενός σκουριασμένου καρχαρία. 

Συγκεκριμένα, ο Ishwar Deen, από το βόρειο κρατίδιο Uttar Pradesh της Ινδίας, ξεκίνησε ένα δημιουργικό ταξίδι για να μετατρέψει ένα καθημερινό αυτοκίνητο σε ελικόπτερο. Μαζί με τον αδελφό του Parmeshwar, ο Deen επένδυσε δύο μήνες αδιάκοπης εργασίας και περίπου 2.800 ευρώ για να μετατρέψει το οικογενειακό τους φορτηγό σε ένα όχημα εμπνευσμένο από ελικόπτερο, με έλικα και ουραίο πτερύγιο.

Το όχημα, το οποίο κατά την ολοκλήρωσή του έμοιαζε εντυπωσιακά με έναν «σκουριασμένο καρχαρία», ήταν ένα ευφάνταστο εγχείρημα που οι δημιουργοί του ονόμασαν «car-copter».

Ωστόσο, η εν λόγω εφεύρεση συνάντησε άμεσα εμπόδια. . Καθ’ οδόν προς ένα τοπικό εργαστήριο για βαφή, η αστυνομία σταμάτησε τον εφευρέτη και το όχημα κατασχέθηκε με την αιτιολογία ότι δήθεν παραβίαζε τους κανονισμούς της Ινδίας για τα μηχανοκίνητα οχήματα. Η μετατροπή πραγματοποιήθηκε χωρίς την κατάλληλη άδεια βάσει του νόμου περί μηχανοκίνητων οχημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις Αρχές, ο Deen υποστήριξε ότι το όχημα προοριζόταν αποκλειστικά ως ένα νέο στοιχείο για γάμους και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.