ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νάπολη: Σοκαριστικό τροχαίο με Lamborghini – Το όχημα κόπηκε στη μέση (βίντεο)

Η αστυνομία πραγματοποιεί τις απαραίτητες έρευνες για να διαπιστώσει τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος

Νάπολη: Σοκαριστικό τροχαίο με Lamborghini – Το όχημα κόπηκε στη μέση (βίντεο)

Ένας 27άχρονος άνδρας στην Νάπολη νοίκιασε μια Lamborghini Huracan την οποία τράκαρε με αποτέλεσμα το πανάκριβο όχημα να κοπεί… στη μέση.  

Το αδιανόητο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Οι λόγοι για τους οποίους ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της Huracan δεν έχουν εξακριβωθεί. Όταν οι αστυνομικοί είδαν το ιταλικό αυτοκίνητο που προσέκρουσε βίαια στον τοίχο και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ο 27άχρονος δέχθηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο σε επείγουσα κατάσταση. Ευτυχώς, ο νεαρός άνδρας είχε μόνο τραυματισμούς και δεν κινδύνευε η ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία της Νάπολης πραγματοποιεί τις απαραίτητες έρευνες για να διαπιστώσει τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.