Νεκρός ο γιος του θρυλικού Έβελ Έβελ Κνίβελ

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο

Νεκρός ο γιος του θρυλικού Έβελ Έβελ Κνίβελ

Τα βήματα του θρυλικού Έβελ Κνίβελ ακολούθησε ο γιος του Ρόμπι Κνίβελ, ο οποίος ξεπέρασε μάλιστα τις επιτυχίες του πατέρα του, ωστόσο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την μάχη με τον καρκίνο.

Ο «Kaptain Robbie Knievel», όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα, έχασε τη σκληρή μάχη με την αρρώστια σε ηλικία 60 ετών και άφησε πίσω του μια σπουδαία καριέρα.

Ο Κνίβελ πραγματοποίησε περισσότερα από 350 εντυπωσιακά άλματα στην καριέρα του η οποία απλώθηκε σε τρεις δεκαετίες.

Η κορυφαία στιγμή ήρθε το 1989 όταν επιχείρησε να πραγματοποιήσει ένα άλμα στο Caesar’s Palace του Las Vegas, ένα άλμα το οποίο είχε επιχειρήσει και ο πατέρας του το 1969 και είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Κατάφερε να το ολοκληρώσει με επιτυχία και μαζί με τον πατέρα του γιόρτασαν το κατόρθωμα.

Όπως είναι φυσιολογικό η ζωή του Robbie Knievel ήταν γεμάτη τραυματισμούς και σπασμένα κόκαλα αυτό όμως δεν τον απέτρεπε από το να συνεχίσει αυτό που αγαπούσε περισσότερο.

Το 2019 έγραψε μια μικρή αυτοβιογραφία με τίτλο «What It Was Like to be Raised by Evel Knieve» αναφερόμενος στα χρόνια που έζησε μεγαλώνοντας με τον πατέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κηδεία του Κνίβελ θα γίνει στο Butte της Montana όπου γεννήθηκε και έζησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.