ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νίκη Φερστάπεν στο Grand Prix Ιαπωνίας: Πρωταθλήτρια η Red Bull

Ο Ολλανδός έκανε... περίπατο στην πίστα της Σουζούκα

Νίκη Φερστάπεν στο Grand Prix Ιαπωνίας: Πρωταθλήτρια η Red Bull

Μετά την παρένθεση της Σιγκαπούρης, επιστροφή στην… κανονικότητα: ο Μαξ Φερστάπεν διέλυσε τον ανταγωνισμό στην Ιαπωνία και πήρε την 13η φετινή του νίκη.

Ο Ολλανδός σημείωσε μία εύκολη νίκη στη Σουζούκα, αποτέλεσμα που εξασφάλισε τον έκτο τίτλο κατασκευαστών για την αυστριακή ομάδα στη Formula 1 και δεύτερο συνεχόμενο.

Μαζί του ανέβηκαν στο βάθρο οι δύο οδηγοί της McLaren, Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι. Ακολούθησαν στην 4η θέση ο Σαρλ Λεκλέρ και στην 5η ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος άντεξε στην πίεση του Κάρλος Σάινθ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνέχεια θα δοθεί στο Grand Prix Κατάρ (6-8 Οκτωβρίου), όπου ο Φερστάπεν θα έχει την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής για τρίτη συνεχή χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.