Ο απίστευτος λόγος που αποσύρθηκε η διαφήμιση της Land Rover (βίντεο)

Για να μην πέσει θύμα παραπλάνησης

Ο απίστευτος λόγος που αποσύρθηκε η διαφήμιση της Land Rover (βίντεο)

Τί ακριβώς όμως ενόχλησε τους βρετανούς που αναγκάστηκαν να αποσύρουν μία εντυπωσιακή διαφήμιση για το Defender;

Οι εκτός δρόμου ικανότητες για το Land Rover Defender είναι λίγο πολύ γνωστές. Οι τεχνολογίες του τα τελευταία χρόνια επίσης έχουν φθάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο και έκαναν τη βρετανική εταιρεία να δημιουργήσει ένα διαφημιστικό σποτ, σύμφωνα με το οποία τα Defender πηγαίνουν πέρα από τα συνηθισμένα όρια ενός SUV.

Περνούν μέσα από μονοπάτια, από φαράγγι, από ποτάμια και καταλήγουν την άκρη ενός απότομου γκρεμού που θυμίζει το Grand Canyon.

Κάπου εκεί σταμάτησαν τόσο τα Land Rover, όσο και οι προβολές του διαφημιστικού σποτ καθώς τα Defender σταμάτησαν μετά από ηχητική προειδοποίηση των αισθητήρων παρκαρίσματος. Ο οδηγός βέβαια συμβουλεύετε και την κάμερα οπισθοπορείας πριν φρενάρει στο όριο, το ηχητικό όμως θεωρήθηκε ότι παραπλανεί το κοινό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αισθητήρες δεν γίνεται να ενεργοποιηθούν χωρίς να υπάρχει εμπόδιο στο πίσω μέρος και στην πραγματική ζωή τα τρία Land Rover θα είχαν κατηφορίσει προς το γκρεμό. Αν το κάνει δηλαδή αυτό ένας πελάτης τότε θα σκοτωθεί κατά πάσα πιθανότητα, έπειτα μάλιστα από προτροπή της φίρμας. Υπερβολές πάντως από τους Βρετανούς που έσπευσαν να διακόψουν μία κατά τα άλλα όμορφη διαφήμιση.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.