Ο Sebastian Vettel ανακοίνωσε τον διάδοχο του

Ο Γερμανός πιλότος δεν δίστασε να ονομάσει τον πιλότο που θα ήθελε να τον διαδεχθεί

Ο Sebastian Vettel ανακοίνωσε τον διάδοχο του

Σύντομα ο S. Vettel θα αποτελέσει παρελθόν από την Aston Martin και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, με τον πολύπειρο Γερμανό να «ανακοινώνει» τον πιλότο που θα ήθελε να τον διαδεχθεί στη βρετανική ομάδα.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση στην ηλικία των 35 ετών,ο S. Vettel επέστρεψε στα πρωτοσέλιδα καθώς ο Γερμανός πιλότος δεν δίστασε να ονομάσει τον πιλότο που θα ήθελε να τον διαδεχθεί στην ομάδα της Aston Martin.

Ως γνωστόν ο Vettel διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον κατά πολύ μικρότερό του Mick Schumacher, έχοντας σταθεί ουκ ολίγες φορές στο πλευρό του όταν ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της αγωνιστικής του μοίρας.

Συνεπής, λοιπόν, στις προτιμήσεις του, ο S. Vettel επέλεξε τον Mick Schumacher για να τον διαδεχθεί στην Aston Martin.

Ο Γερμανός ενημέρωσε τη βρετανική ομάδα σχετικά με την πρόθεσή του να μην συνεχίσει την επόμενη αγωνιστική σεζόν, προτείνοντας στο αφεντικό της Aston Martin τον M. Schumacher ως τον επόμενο πιλότο της ομάδας.

Ο S. Vettel δικαιολόγησε την επιλογή του, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν είναι αντικειμενικός καθώς τον συνδέει μια στενή σχέση με τον M. Schumacher.

«Συνεχίζει να μαθαίνει όταν οι άλλοι σταματούν ή σταματούν να προοδεύουν. Έχει προσόντα, αλλά είναι επίσης πολύ νέος ακόμα, δεν έχει μεγάλη εμπειρία. Δεν ξέρω, δεν είναι δική μου απόφαση. Αν με ρωτήσουν θα πω τη γνώμη μου και δεν θα κρατηθώ. Αλλά στο τέλος της ημέρας, η ομάδα θα πρέπει να πάρει αυτή την απόφαση», δήλωσε ο S. Vettel αποκαλύπτοντας δημοσίως την προτίμησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.