ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οδηγός μιας Mercedes: Έκανε μπαντιλίκια και προσπάθησε να τον μιμηθεί ένας άλλος με BMW – Έγιναν viral

Το βίντεο αναρτήθηκε πρώτη φορά στο Instagram , έχει συγκεντρώσει σχεδόν 250.000 likes και 4.000 σχόλια

Οδηγός μιας Mercedes: Έκανε μπαντιλίκια και προσπάθησε να τον μιμηθεί ένας άλλος με BMW – Έγιναν viral

Ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με δυο οδηγούς ακριβών αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο εμφανίζεται μια λευκή Mercedes, ο οδηγός της οποίας κάνει μπαντιλίκια στον δρόμο, με επιτυχία αν και πρόκειται για κάτι που πρέπει να αποφεύγουν όλοι, αφού είναι άκρως επικίνδυνο τόσο για όποιον οδηγεί, όσο και για περαστικούς αφού μπορεί να προκληθεί ατύχημα και να στοιχίσει ζωές.

Και για του λόγου το αληθές, ένας άλλος οδηγός, μιας BMW προσπάθησε να μιμηθεί τον προηγούμενο, αλλά… δεν πήγε και πολύ καλά αυτό, αφού όντως προκλήθηκε ατύχημα.

Αφού σχεδόν μόλις ξεκίνησε να κάνει την… φιγούρα του, κατέληξε σε χωράφι έξω από τον δρόμο. Στο βίντεο ακούγεται κάποιος να λέει «Ω! Γ@@@@@».

Σύμφωνα με την Sun το βίντεο αναρτήθηκε πρώτη φορά στο Instagram , έχει συγκεντρώσει σχεδόν 250.000 likes και 4.000 σχόλια, ωστόσο είναι άγνωστο πότε έγινε το συμβάν. Επίσης δεν είναι γνωστό το μέρος όπου συνέβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=emb_title
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.