ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αποκαλυπτήρια για το νέο Subaru Impreza

Η Subaru παρουσίασε στην Έκθεση του Λος Άντζελες την 6η γενιά του Impreza, το οποίο δύσκολα θα δούμε και στα μέρη μας

Αποκαλυπτήρια για το νέο Subaru Impreza

Ήταν 1992 όταν η Subaru παρουσίαζε στην Έκθεση του Λος Άντζελες τo πρώτο Impreza. Σήμερα, 30 χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον κατασκευαστή να παρουσιάζει στην ίδια εκδήλωση την έκτη γενιά του θρυλικού της μοντέλου.

Σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης, το νέο Impreza που θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο ως 5θυρο χάτσμπακ, αποτελεί εξέλιξη του προκατόχου του, υιοθετώντας τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της Subaru που συναντάμε στο νέο Crosstrek.

Περνώντας στο εσωτερικό, ο πίνακας οργάνων έχει διατηρήσει τους αναλογικούς δείκτες και στο κέντρο του ταμπλό ξεχωρίζει η οθόνη αφής του infotainment με διαγώνιο 11,6″.

Tο νέο Impreza έχει κατά 10% αυξημένη ακαμψία σε σχέση με τον προκάτοχο του και δανείζεται την πιο γρήγορη κρεμαγιέρα της έκδοσης WRX.

Οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις εκδόσεις Base, Sport και RS. Oι δύο πρώτες φιλοξενούν κάτω από το καπό έναν δίλιτρο ατμοσφαιρικό μπόξερ με ισχύ 153 PS και 197 Nm ροπής, ενώ το RS κινείται από έναν μεγαλύτερης χωρητικότητας μπόξερ 2,5 λίτρων με 185 PS και 241 Nm ροπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.