ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα 26 νέα μοντέλα που έρχονται στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του χρόνου

Τι μας κρατάει για το τέλος του το 2023; Οι τελευταίοι τρεις μήνες του χρόνου θα είναι πλούσιοι σε εμπορικά λανσαρίσματα στην Ελλάδα και σε ένα εύρος που θα ικανοποιήσει κάθε γούστο και κάθε πορτοφόλι

Αυτά είναι τα 26 νέα μοντέλα που έρχονται στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του χρόνου

Παρόλο που υπολείπονται περίπου 100 ημέρες για να φύγει, το 2023 μας επιφυλάσσει ακόμα πολλές εκπλήξεις. Και μπορούμε να πούμε με πλήρη ειλικρίνεια ότι ανυπομονούμε για αρκετές από αυτές, μιας και η γκάμα των νέων αυτοκινήτων που θα έρθουν και στη χώρα μας είναι μεγάλη.

Από microcar της Opel έως και λιμουζίνα από την DS, τα αυτοκίνητα που περιμένουμε να δούμε θα είναι για όλων των ειδών τους αγοραστές, για όλων των ειδών τα γούστα αλλά και τα βαλάντια. Έτσι, έχουμε κάνει μία λίστα με όλα τα αυτοκίνητα που θα πατήσουν τους τροχούς τους στη χώρα μας.

Το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε και την επίσημη τιμή για κάποια από αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.