ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εκδρομή στην Αίτνα με τη νέα Lamborghini Urus S

Βρισκόμενοι πίσω από το τιμόνι της νέας Urus S, πελάτες της Lamborghini είχαν την ευκαιρία να εξερεύνησαν μοναδικά μέρη της Σικελίας μέσα από χωμάτινες διαδρομές

Εκδρομή στην Αίτνα με τη νέα Lamborghini Urus S

Εκλεκτοί πελάτες της Lamborghini είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα Urus S σε μια ειδική εκδήλωση που έλαβε μέρος στη Σικελία.

Η τελευταία, είναι μέρος του προγράμματος Esperienza, μέσω του οποίου τυχεροί πελάτες της μάρκας ανακαλύπτουν τα νέα της μοντέλα σε εντυπωσιακές διαδρομές. Aυτό ήταν το 4ο Esperienza Terra και οι συμμετέχοντες του εξερεύνησαν την Taormina της Σικελίας, ενώ είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν μέχρι την Αίτνα χαρίζοντας μας μοναδικές εικόνες.

Η εκδήλωσε διήρκησε δώδεκα μέρες και περιλάμβανε 160 km οδήγησης σε χώμα και άσφαλτο.

Θυμίζουμε ότι η νέα Urus S έκανε ντεμπούτο το Σεπτέμβριο και χρησιμοποιεί τον 4λιτρο V8 της Performante απόδοσης 666 PS και 850 Nm ροπής, αλλά εστιάζει στην άνεση και στην πολυτέλεια.

Ως αποτέλεσμα, η Urus S ολοκληρώνει το 0-100 km/h σε μόλις 3,5″ με την τελική της ταχύτητα να αγγίζει τα 305 km/h. Επιπλέον, ζυγίζει 2.197 kg και είναι κατά 47 kg βαρύτερη από την Performante.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.