ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Formula 1: Ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια μοναδική έκθεση που θα κάνει… τον γύρο του κόσμου

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις με θέμα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ετοιμάζεται να παρουσιαστεί από την Formula 1

Formula 1: Ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια μοναδική έκθεση που θα κάνει… τον γύρο του κόσμου
Η F1 ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια μοναδική έκθεση η οποία θα είναι «καθηλωτική εμπειρία» για τους φιλάθλους προκειμένου να μεταφέρει την πλούσια ιστορία και το συναρπαστικό μέλλον της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλο τον πλανήτη.

Το «Formula 1 Exhibition» θα συνεργαστεί με το Manhattan West και τη διάσημη εταιρεία παραγωγής Round Room Studios, που προώθησε το Jurassic World: The Exhibition, Tupac Shakur. Wake Me When I’m Free, και Mandela: The Official Exhibition.

Ειδικοί, ιστορικοί και δημοσιογράφοι που εργάστηκαν στον χώρο της F1, θα αναλάβουν να δημιουργήσουν την πρώτη επίσημη και διαδραστική έκθεση στην ιστορία του σπορ η οποία θα παρουσιάσει ιστορικά αντικείμενα, αρχεία ταινιών και θα περιλαμβάνει θρυλικά αγωνιστικά αυτοκίνητα αλλά και νέα μοντέλα.

Περισσότερες λεπτομέρειες συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών πώλησης εισιτηρίων και χώρων θα ανακοινωθούν το φθινόπωρο του 2022.

«Η Formula 1 γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και οι συνεχώς αυξανόμενοι φίλαθλοί μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Η έναρξη μιας διεθνούς έκθεσης παγκόσμιας κλάσης για τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο είναι ένα φυσικό επόμενο βήμα για το άθλημά μας», δήλωσε ο Brandon Snow, Διευθύνων Σύμβουλος και εκπρόσωπος του εμπορικού τμήματος της F1.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες αυτού του έργου που μεταφέρει το κοινό στα… παρασκήνια και εκθειάζει την ιστορία και την κληρονομιά της F1 όπως ποτέ άλλοτε. Αυτός θα είναι ένας προορισμός για κάθε φίλαθλο και είμαστε ευγνώμονες στους πολλούς οργανισμούς και τις προσωπικότητες της Formula 1 που συνέβαλαν σε αυτό το εντυπωσιακό νέο σόου», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεγονός είναι ότι μετά το περσινό πρωτάθλημα και την κόντρα ανάμεσα στον Μαξ Φερστάπεν και τον Λιούις Χάμιλτον, ολοένα και περισσότερα άτομα εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τα Γκραν Πρι. Έτσι οι διοργανωτές είδαν ότι οι «νέοι» φίλαθλοι θέλουν να μάθουν περισσότερα αναφορικά με την ιστορία και τις μεγάλες μορφές του σπορ, με αποτέλεσμα το «Formula 1 Exhibition» να είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαδώσει της ιστορία της F1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.