ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παρουσιάστηκε και η 7θέσια έκδοση του VW ID.Buzz

Η βρετανική μάρκα παρουσίασε το κορυφαίο Range Rover Sport SV με Η VW παρουσίασε την έκδοση του ID.Buzz με μεγαλύτερο μεταξόνιο που μπορεί να μεταφέρει έως και επτά επιβάτες, περιγράφοντάς το ως τη σύγχρονη μετενσάρκωση του Samba bus.

Παρουσιάστηκε και η 7θέσια έκδοση του VW ID.Buzz

Ο Γερμανός κατασκευαστής παρουσίασε την έκδοση με μεγαλύτερο μεταξόνιο του VW ID.Buzz.

Συγκεκριμένα, το μεταξόνιο του αυξήθηκε από τα 2.989 mm στα 3.239 mm. Ως αποτέλεσμα, το μήκος του φτάνει τα 4.962 mm, είναι δηλαδή 250 mm μακρύτερο από το συμβατικό αδελφάκι του.

Η «σύγχρονη μετενσάρκωση του Samba bus» όπως το περιγράφει η VW, είναι διαθέσιμη σε 5θέσια, 6θέσια και 7θέσια διάταξη, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η επαγγελματική έκδοση του.

Χάρη στο μεγαλύτερο μεταξόνιο, ο όγκος του χώρου αποσκευών σε 5θέσια διάταξη αυξήθηκε κατά 219 lt στα 1.340 lt. Σε 7θέσια διάταξη ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 306 lt, ενώ με τα καθίσματα αναδιπλωμένα αγγίζει τα 2.469 lt.

Σε επίπεδο ηλεκτροκινητήρων στην γκάμα θα περιλαμβάνεται και το νέο μοτέρ απόδοσης 286 ίππων που το επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 7,9″.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται αντλία θερμότητας και οι αγοραστές μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο μπαταρίες, με χωρητικότητα 77 kWh ή 85 kWh.

Επιπλέον, στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει το νέο και βελτιωμένο σύστημα infotainment με οθόνη διαγωνίου 12,9″.

Tέλος, η VW ανακοίνωσε επίσης ότι το 2024 θα λανσαριστεί το κορυφαίο ID.Buzz GTX με δύο ηλεκτρομοτέρ, συνδυαστική ισχύ 339 ίππους και 0-100 km/h σε μόλις 6,4″.

To νέο ID.Buzz με το μακρύτερο μεταξόνιο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της VW στο Ανόβερο και το εμπορικό του λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2024.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.