ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρώτη δοκιμή του νέου Honda Civic e:HEV

Σε ένα τεχνολογικό κρεσέντο, η Honda με τη δημιουργία του ενδέκατης γενιάς και full hybrid Civic, αποδεικνύει στην πράξη ότι η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και η φροντίδα του περιβάλλοντος δεν είναι προνόμια μονάχα των ηλεκτρικών μοντέλων

Πρώτη δοκιμή του νέου Honda Civic e:HEV

Συμβιώνοντας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα με το νέο Honda Civic e:HEV, δε γίνεται να μην αναρωτηθείς «γιατί όλη αυτή η πρεμούρα με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα».

Σύμφωνοι, το μέλλον είναι στην πρίζα. Είναι πλέον κατανοητό απ’ όλους αυτό.

Το πράγμα όμως φαίνεται πως πήγε κάπως ανάποδα. Και εξηγώ ευθύς αμέσως τι εννοώ: Θα έπρεπε πρωτίστως να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες-υποδομές (δίκτυο φόρτισης, ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, μπαταρίες στέρεας κατάστασης κτλ.) και ύστερα να περάσουμε στην «απόλυτη» ηλεκτροκίνηση.

Έως τότε, θα μπορούσαμε με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας να καταναλώνουμε με μέτρο τα ορυκτά καύσιμα αυτού του πλανήτη και να ρυπαίνουμε όσο το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας μοντέλα όπως το ολοκαίνουργιο υβριδικό Civic. Που παρότι δεν μπαίνει στην πρίζα καίει ελάχιστα, κινείται συχνά ηλεκτρικά, ρυπαίνει λίγο και -για κάποιους- το κυριότερο, στέκεται δίπλα στον οδηγό σε επίπεδο αίσθησης και συμμετοχής στην όλη εμπειρία της οδήγησης.

H Honda προφανώς και προχωρά το πρόγραμμα εξηλεκτρισμού της με βήμα ταχύ. Μάλιστα από την επόμενη χρονιά θα ξεκινήσουν και οι επίσημες παρουσιάσεις ορισμένων πολύ ενδιαφέροντων μοντέλων. Όπως αποδεικνύεται όμως, οι Ιάπωνες έχουν το την τεχνογνωσία αλλά ό,τι άλλο χρειάζεται για να παίξουν σε διπλό ταμπλό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.