ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Kia Niro ή το Toyota C-HR είναι καλύτερο υβριδικό SUV;

To ολοκαίνουργιο Kia Niro βρίσκει απέναντί του το βασιλιά της κατηγορίας στα κόμπακτ υβριδικά SUV, το Toyota C-HR

Το Kia Niro ή το Toyota C-HR είναι καλύτερο υβριδικό SUV;

Το Toyota C-HR είναι ένα µοντέλο που οι ανταγωνιστές του στα υβριδικά SUV λατρεύουν να το µισούν και εκείνο να το χαίρεται.

Κάτι που έχει καταφέρει πηγαίνοντας κόντρα στα ειωθότα και φυσικά με τον άσσο της χαµηλής κατανάλωσης κρυµµένο στο µανίκι του.

Προφανώς η Toyota απολαµβάνει πλέον τους καρπούς της επιµονής στο υβριδικό σύστηµα, σηµειώνοντας επιτυχία σε όλες τις κατηγορίες όπου έχει παρουσία.

Μιλάµε για µια επιτυχία που οι ανταγωνιστές είτε απλώς συνεχίζουν να ζηλεύουν είτε ανταγωνίζονται µε τη δική τους αντίστοιχη πρόταση.

Μια τέτοια πρόταση είναι η δεύτερη γενιά του Kia Niro που επενδύει δυνατά στον εξηλεκτρισµό. Δεν διαθέτει καµία συµβατική έκδοση παρά µόνον εξηλεκτρισµένες (HEV, PHEV και ηλεκτρική), σε µια γκάµα λίγο µεγαλύτερη από εκείνη του C-HR µε τις δύο υβριδικές εκδοχές των 1,8 και 2,0 lt.

Βέβαια, η Kia και το Niro δεν ανακάλυψαν τώρα την υβριδική τεχνολογία. Όµως τώρα είναι που το µοντέλο µπαίνει µε αξιώσεις στο παιχνίδι και σε όλες τις αγορές. Σε ένα παιχνίδι όπου έχουν κάνει την εµφάνισή τους και άλλες ηχηρές προτάσεις, όπως το Honda HR-V, το Νissan

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.