Ποια εταιρεία θέλει το PlayStation 5 ως βασικό εξοπλισμό στα αυτοκίνητά της;

H κοινοπραξία των Sony και Honda θα χτυπήσει την Tesla με το Playstation 5, το οποίο και θέλουν να βάλουν στο ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο. Βασική προϋπόθεση για να το κάνει βέβαια, είναι το πέρασμα στην πλήρως αυτόνομη οδήγηση

Ποια εταιρεία θέλει το PlayStation 5 ως βασικό εξοπλισμό στα αυτοκίνητά της;

Η Sony και η Honda σκέφτονται να ενσωματώσουν το Playstation 5 στα μελλοντικά ηλεκτρικά τους αυτοκίνητα, προκειμένου να ανταγωνιστούν την Tesla!

Η Sony Honda Mobility, η κοινοπραξία που λανσαρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σχεδιάζει να κατασκευάσει ηλεκτρικά οχήματα με σύστημα ψυχαγωγίας που θα περιλαμβάνει μουσική, ταινίες αλλά και το Playstation 5 για gaming.

Η ενσωμάτωση ενός PS 5 στα αυτοκίνητα είναι «τεχνολογικά εφικτή», δήλωσε στους Financial Times ο επικεφαλής ρομποτικής της Sony και πρόεδρος της κοινοπραξίας, Izumi Kawanishi.

Σύμφωνα με τον Kawanishi, η Sony διαθέτει περιεχόμενο, υπηρεσίες και τεχνολογίες ψυχαγωγίας που μπορούν να δώσουν στη νέα κοινοπραξία ένα πλεονέκτημα έναντι της Tesla στον ακήρυκτο πόλεμο της βιομηχανίας των EV. Μάλιστα, δήλωσε ότι στόχος τους είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα ενσωματώνει τη συγκεκριμένη τεχνολογία να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ το 2025.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.