ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρεμιέρα για τη νέα γενιά του Honda CR-V που θα μπαίνει και στην πρίζα!  

Το νέο Honda CR-V θα κάνει πρεμιέρα στην Ευρώπη αργότερα μέσα στη χρονιά και θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά και ως plug-in hybrid.

Πρεμιέρα για τη νέα γενιά του Honda CR-V που θα μπαίνει και στην πρίζα!  

Μετά την αποκάλυψη της στις ΗΠΑ το περασμένο καλοκαίρι, η έκτη γενιά του Honda CR-V βάζει πλώρη για την Ευρώπη με το εμπορικό της λανσάρισμα να πραγματοποιείται αργότερα μέσα στη χρονιά.

Οι αγοραστές του νέου CR-V θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια υβριδική και μια plug-in έκδοση που κάνει την εμφάνιση της για πρώτη φορά σε μοντέλο της Honda στην Ευρώπη.

Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι το υβριδικό CR-V εξοπλίζεται με το σύστημα e:HEV της μάρκας. Σε αυτή την περίπτωση απoτελείται από ένα δίλιτρο ατμοσφαιρικό μοτέρ που λειτουργεί στο θερμοδυναμικό κύκλο Atkinnson και δύο ηλεκτρικά μοτέρ που αντλούν ενέργεια για από μια μπαταρία ιόντων λιθίου.

Όσο για το plug-in hybrid CR-V, το σύστημα e:PHEV χρησιμοποιεί τους ίδιους ηλεκτροκινητήρες με το υβριδικό, υπόσχεται ηλεκτρική αυτονομία που αγγίζει τα 82 km και μπορεί να φορτίσει πλήρως την μπαταρία του σε 2,5 ώρες.

Στον τομέα των διαστάσεων και σε σχέση με τον προκάτοχο του, το μήκος του νέου CR-V έχει αυξηθεί κατά 93 mm φτάνοντας τα 4.693 mm, ενώ το μεταξόνιο του έχει μεγαλώσει κατά 40 mm φτάνοντας έτσι τα 2.700 mm.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.